trettioförsta mars tvåtusennio

Jag är sjuk. Sjuk, sjuk och sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Speciellt när man inte ligger så bra till när det kommer till närvaro i skolan, pga att jag ALLTID är sjuk. Får ta och fixa till det här alltså. Hade en väldigt eller jag två väldigt konstiga drömmar inatt/imorse som jag inte känner för att dela med mig här.. Kan säga att den ena involverade att jag fick ett barn, den andra involverade en kompis och en massa bussar. Sov iallafall till halv elva idag, kändes lite med tanke på att jag vill bli frisk som sagt.

Helgen kan jag ju berätta om för att göra det här inlägget lite positivt! I fredags hade jag som sagt fest, och hej och hå fyfan vad kul det var! En jävla massa dansande och självklart drickande med rätt personer kan aldrig bli fel. Visst, lite saker har gått sönder och så, men det är väl smällar man får ta antar jag haha. Lördagen däremot kom snabbare än vad jag velat. Fredag hela veckan hade varit bra.

Lördagen innefattade en jävla massa städning, tack för hjälpen <3, lite bakismat med bästa Boytoy och sen party igen på kvällen! Det var också kul där, med en väldigt intressant lampa. Efter ett tag gjorde den så att man blev illamående men vad ska man göra åt saken haha. Kom hem till mig med Boytoy vid fyra, somnade halv fem.

Söndagen bestod utav lite städning och OC. Kollade på säsong ett hos pappa. Sen kom han hem med massa små vårrullar från Pucken. Åh så gott det var! Kollade på OC iprincip hela kvällen, var bakis även då.

Måndag, igår alltså. Inte den bästa dagen för mig. Gick inte till skolan eftersom jag började må väldigt dåligt dagen innan. Gjorde inte speciellt mycket, antar att jag kunde pluggat mer än vad jag gjorde. Kollade iallafall klart på OC, första säsongen, började även med andra säsongen igen. Haha jag vet jag är en OC-nörd.

Idag, nu, klockan är lite efter två. Jag mår fortfarande inte alls bra. Men jag måste pallra mig till plugget imorgon, inte kul nej eftersom jag inte mår bra. Men jag känner mig lite bättre i halsen iallafall så det är ju positivt. Idag blir det att plugga psykopater och kolla på OC. Pluggar när jag kommer till mamma och kollar OC hos pappa nu. Det är det bästa haha!

Dagens låt : Goodbye - Miley Cyrus

BOOTYLICIOUS

bakis söndag!

Hej bakis söndag! Blä mår dåligt, allt hoppandes i helgen har satt sina spår! plus att man var sjuk från början men ofta det stoppar MIG? nej absolutly not hihi,
Festen hos booty ägde hårdast! Det var så jävla kul fan, ville fan inte att de skulle ta slut, dansade typ hela kvällen även fast man kom lite sent dit men hallå? jag var faktiskt hos hatten och spelade tv spel haha
Iaf så vare otroligt kul, hångel på den^^  Sedan sov man över och städade då hela dagen efter, + lite bakis mat!
Lördagen kommer man hem, halv sover lite sen äre ut till solgård för att festa :)
det var faktiskt riktigt kul där oxå, hade bästa partylampan som blinkar som fan, man blev helt yr!
Det vara några pojkar dära som kände till denna blogg! Ni är cooola grabbar <3
 
En super lyckad helg helt enkelt! Blir nog så att man stannar hemma från skolan imorgon, måste vila upp lite och så, sen äre ju någon läxa/prov man inte gjort hehe

// boooytoooy


Fredag igen tack!

WOHO i fredags var de fest hemma hos Botylicious! Inte illa där inte! Måste göras om flickor. Haha jo så hände det ju massor också som var rätt trevligt. Det fanns ju några slampor på den festen om man säger så...nämner inga namn!

iaf så har jag knarkat halvstabletter och aspirin sen igår så är lite lullig. Har ont i halsen och är tjock i huvet hehe. LYCKAT!
Så kunde inte följa med gänget ut igårkväll, synd det! Istället satt man hemma och kollade på film...och sov. Var ju lite mysigt ifs men men.

//ShakeChic

DET ÄR FUCKING FREEEEEDAG!

Jag är SÅHÄR jävla glad idag, är pepp pepp pepp! It's THE day today. Fredag, ojojoj. Har alla saker redo inför kvällen (nästan) och det ska bli så sjukt nice. Får vi hoppas. Kläderna är spikade, drickan är fixat, musiken klar och en jävla massa trevligt folk! Sitter med lite av musiken här nu hos pappa. Ska snart träffa exet , eller ja snart och snart. Ska även hämta lite grejs i Centrum. Sen bär det av till mor min, börja fixa mig inför kvällens festligheter!

Nu orkar jag inte skriva mer, haha. Fuck till de som försöker smyga sig in hos mig sen ikväll.. Haha.

BOOTYFUCKINGLICIOUS

Shopaholic på riktigt..

Idag var jag i stan, igen. Har jag ett beroende av shopping när jag har pengar? Ja. Fast denna gången har jag pengar kvar, så det är skitbra! Har tillochmed pengar till helgens nöjen haha. Fyfan vad peppad jag är inför helgen , skoja inte! Fredag kommer bli grymt kul, party at my place you know! :D

En jävla massa kort lär bli tagna på festen också, så en hel del bilder lär dyka upp här på bloggen. Kanske inte så speciellt smickrande men är det fest så är det!

Huset ikväll då, får hoppas på att jag även hinner träffa Adam efter att han har spelat och varit duktig. Kanske får en glass, ni vet som man brukar när man varit duktig och gått till doktorn eller så. Haha nej nu är jag tråkig. Men en VÄLDIGT stor kram ska han iallafall få. <3

Sitter och lyssnar igenom en del utan låtarna till festen på fredag, ojojoj vad vi ska dansa! Hoppas bara mamma blir frisk och åker till sälen, hur fan blir det annars? :O Aja allt löser sig får jag hoppas, det verkar dock som att denna fest kommer mer än hälften av människorna vara helt nyktra, fast man kan ju ha kul utan dricka också..

Nej nu orkar jag inte skriva mer, kan ju säga att jag har köpt två par skor, klackar såklart och tänker snart börja använda dessa och många andra nu när det förhoppningsvis börjar bli torrt och vårigt ute!

Bootylicious

paaaaartylicious


HAHAHA! Kan inte sluta garva när jag ser den här bilden!
FREDAAAG bliiir craaaaaaazy brudar!

home sweet home

Tänkte bara kika in och säga att jag har kommit hem från Tallin nu.  Känns skönt att vara hemma igen, är dock väldigt trött. Men det går över, eller hur? Aja, tänkte bara säga de, så nu vet ni! :)


/Parlylicious

I'll be love's suicide

Kände för att skapa lite partystämning såhär på denna mysiga lördagseftermiddag, därav pepplåten! Som sagt så var fredagen händelserik, eller ja inte väldigt men. Skolan var som sagt sjukt nice, jag var bara på en lektion. Hade lite ärenden sådär på morgonkvisten. Tacos i skolan var väldigt gott MHM. Åt även väldigt god mat till middag efter att ha varit och haft det väldigt kul hos Boytoy.

Drog till Huset senare på kvällen för att där träffa Shakechic och hennes granne, trevliga tjejer det där alltså. Kollade lite på några som rappade för fullt och några dansare. Helt okej må jag säga. Vid halv tio snåret mötte jag Boytoy i centrum, vi åkte på något som kunde ha varit partyparty. Det var nog mer krök som beskrevs tidigare i Boytoys inlägg. Var hemma vid fyra iallafall så det var ganska skö nt. Fast jag vaknade redan halv tio imorse, inte bra inte bra.

Pappa var söt och köpte goda mackor och SKINKA till mig till frukost haha. Japp jag sov hos pappa dårå. Mamma var också söt som hade köpt hårfärg till mig så att jag kan bli lite fin i håret igen. Så Nina kommer hem till oss och färgar håret på mig, äter middag med oss och sen fortsätter mamma, Nina och lillebror min att mysa medan jag drar till Boytoy på förkrök! Skitbra blir det, trots att jag knappt har dricka kvar eller något. Det löser sig alltid.

Nej nu ska jag vila lite (tror jag) innan Nina kommer hit och börjar dra i mitt hår haha. Skriver senare va. Eller imorgon!

Bootylicious - fel kille att bli intresserad av, fel kille..

Love in Siberia - Hampenberg


walking without destination

Klockan är över halv fyra och jag ligger fortfarande i sängen med datan i knät, Det var en händelserik dag igår
 eller iaf annorlunda pga vissa saker, ska iaf sammanfatta lite för jag vet att alla är grymt intresserade av mitt liv!
Hej onödig skoldag, slutade vid tio tiden, fast vi stannade kvar endast för att smaska i oss den goda taco buffén haha
Efter åkte booty hem till mig, och vi gjorde som jag älskar med henne haha, när kvällen närmade sig blev man orolig för vad kvällen skulle bjuda på, dt slutade med fest elr ja typ ngt slags krök som kunde varit fest, vet inte riktigt ;)
Det var helt okej och man äter lite fylle mat, typ ngra pommes på donken där man blev igenkänd av en snubbe som frågade ut vart vi träffats haha, följde med till bussen med booty men ist för att följa med gick jag till Peddis som ringde och ville att jag skulle komma, det var de sjukaste där, de var fan långt bort, när man väl kom dit var man mycket välkomnad av killarna haha, men oups hej tjejer som har problem? ;)
drog iaf därifrån och bara efter en bit får man sällskap av någon kille som heter alex som tydligen vill prata och vara social och de brukar vara min sida oxå, så vi snacka på två främlingar, slutade med att han väntade på mitt tåg som gick 05:42,  sen försökte han slå på sin charm och startade lite raggning haha, försökte göra de bästa av situationen och sa att jag kunde ta hans nummer ist, så slipper man bli terrad av honom haha!

Nu skriver jag bara på här, men måste in i duschen! för ska snart ska man träffa bella och äta middag, kommer bli myspys! sen ska booty komma, dricka & snacka lite skit, sen ska vi på partaj inte alls långt ifrån :)
så puss på oss!

// The boytoy

Cause now I really wanna get inside of you

Seg dag idag, fast ändå kul. Nu är det spikat! N och jag spelar in Hallelujah snart, nervöööst eller vad.. Partylicious blir borta i helgen fucking båt. Fest imorgon antagligen, vore kul som fan! Kanske på lördag också, nicenice. Nästa helg ska det bli kul som fan hoppas vi. PARTEY at my place (förmodligen).

Sitter och peppar nu, vet inte varför. Snart tar tröttheten över dock och jag går strax och lägger mig. 40 year old virgin innan man somnar dårå.

Gårdagen spenderades hemma först själv, sedan med mamma och bror. Fick sedan sällskap av bästa O. Kollade film och snackade lite. Vi gick upp ganska tidigt idag ändå, skola skola. Spanskan var tråkig, matten var kul (inte själva arbetandet dock), just det. Idrott hade vi också. Musiken var väl roligast, kan lite lite lite gitarr nu. Yäy.

Jag känner att det här inlägget inte blev speciellt bra från min sida, kan skylla på tröttheten. Tränade idag också, grymt skönt.

Bootylicious - attentionwhore


Lady - Crossfire


Sun on snow

Hii, tisdagen var en hel dag med min jätte fina bästa vän bella, började med att vi tralla runt i centrum och detta ledde sedan till att vi åkte hem till mig käka, snacka skit kolla lite på bolt och sen åkte på bio och kollade watchmen!
Filmen var låång och jag fattade i princip ingenting, spillde ut alla popcorn på marken haha,
fick en man att skrika att vi skulle vara tysta, sprang iväg från en kille som var skum,och hon var sötaste när vi upptäckte att alla är tillsammans, bella söker kille hära, som om du är schysst och trevlig så äre bara att höra av sig!
Hon sov även hos mig! jag ver ledig men inte hon tihi, så hon gick medan jag sov, i know de var mys!
Hade studiedag idag då alltså, vaknade vid ett tiden och tillbringade dagen med S :)
Nu ska jag duscha och sen antaningen glutta på grey's anatomy eller kyle xy !

Bästa låten att lyssna på innan man ska sussa,   Joshua Radin - only you

// The boytoy

Notice

Gah vad för intressant ska man skriva om. Jag har helt hjärnsläpp verkligen.

Kan börja med att säga att det är förjävla härligt väder idag och här sitter jag...inne...och pluggar.
Ja det är ambitöst tycker jag allt.

I helgen kan ja säga er att jag hoppas på lite action efter vad jag fick reda på igår! Weah, jag längtar!

Igår var jag och P på fotografering på The Studio. Vart otroligt lyckade bilder!
Vi borde satsa på en karriär som modeller duh.

//ShakeChic

taxi räddar alla nätter!

Vet inte vart jag ska börja. Kanske med att säga att jag inte kan sluta skratta åt mig självpå bilderna från i Fredags. Där snackar vi härliga tider alltså. Haha. Någon som inte var lika härligt var nyss när jag skulle ta mig hem och upptäckte att det inte gick några tåg som passade förens vid hav 6 imorgon-bitti. Ringde självklart min käraste O och han fick hjälpa mig. Dock blev det ingen skjuts av honom, för han hade tydligen precis varit ute på krogen, så dåt blev det inte som jag hade hoppats på utan han hjälpte mig istället att fixa fram en taxi.
Var  för dom som inte vet, ute och busade i Enskede ikväll. Mörkt ställe det där. Tur som fasen att vi har ledigt imorgon iallafall! Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet av The City och sen gå och lägga mig. Har lite saker jag måste hinna med imorgon känner jag.






/Paaaarrtyyylicious

Hörde jag någon säga paaarty?

Hola guapos!  Hade mysigaste fredagen någonsin, först vare in till stan och fika med erik och nagi, sötarna ni är bara så bra! Svårare killkompisar får man leta efter, puss
Efteråt vare bara att träffa niklas å köpa lite å lala hem till booty, sen gå hem äta + fixa sig, Behövde även vila lite, så hann inte med föret hos henne, förlåtis, Sen vare PAARTÄÄY, som sagt vid körrtorp typ, blev mötta där å skummaste att jag hörde mitt namn fyra gånger, utan att veta vad de sa eller vilka de var som pratade, scaary, Iaf drog vi igång och bara är som vi alltid är flicks! Först lite problemo, men sen äre cool, booty sötaste som var lite full med party som även joinade detta med henne, första gången jag får ta hand om dem lite :D haha!
Sen fick man ju sova över där och det var mysmysmys! (a)
Somnade vid fyra och vaknade vid sex så att snacka om trött!? Åkte sen till staden och åt donken mahaha, en kille där fick damp och snackade om spermabanker och skit för sig själv typ.. hjälp
Jag somnade när jag var hemma och var helt död, kollade fan på melodifestivalen!! inte min grej direkt
jag måste bara säga, söt!

Började med drickan i köket!



 
Japp jag har kåta vänner, som jag gillar mest!



// BoyToy


COME TO MAMA


Looking from a window above

Fan vad dåliga vi är på att skriva här i bloggen, inte bra nej! Dagens bravader = inga. Eller jag klarade av att kolla på Seven Pounds utan att fälla en enda tår. Bild kommer efter detta inlägg på Will Smith som förövrigt är en jävligt bra skådespelare. Sen att han fortfarande ser bra ut är ingen nyhet.

Fredagen spenderades i Kärrtorp med mina underbara vänner Boytoy, Partylicious och Sandra. Festfestfest var det där, det var trevligt. En bild läggs upp i slutet av detta inlägg. Boytoy kanske slänger upp någon också.
Lördagen spenderades framför datorn, eller ja framför filmer liggandes i soffan och vara rejält bakis.
Mådde dock bra i söndags, tills min jävligt jobbiga huvudvärk startade.

Stannade hemma från skolan idag, huvudvärk och massa jävla skit som inte är bra med mig just nu. Varför ska man bli sjuk igen? Jag ska ändå till skolan imorgon, kan inte missa mer nu. Så säger jag varje gång jag är sjuk men va fan.



ENJOY - Bootylicious


I'm down on my knees

Oh nu var de ju ett tag sen man skrev^^  inte bra! Måste bättra mig väldigt mkt!

Jo dagen har ju gått rätt segt ända tills jag såg film med C.

Det vart Saw5. Vi skulle ha behövt killsällskap när killen i början blev skuren mitt itu och händerna vart krossade. MUMS sådant gillar vi om något. Vi funderade på att börja göra sådant också. Sicken tur att man är anonym i den här bloggen hehe.

Jag har även kommit fram till att alla snygga och bra killar är upptagna. Och jag säger bara, vad är meningen att flirta med en tjej om man redan har tjej. hum ja kan ni svara på de? Kanske för att jag är sjukt mkt bättre å snyggare kanske....jo det tycker jag att vi kommer fram till. Och dessutom att han hellre vill ha mig. Jo så är det. Lalala.

//ShakeChic


Detta fält måste fyllas i

Kände för att slänga in en pepp-låt på bloggen idag också. Peppapeppapeppa!
Känns dock som att jag är FÖR peppad eller så, Oliver säger att det beror på igår kväll, men haha. Det kan ju inte vara sant, eller? Nu kanske någon undrar vad jag gjorde igår kväll. Då kan ni få fortsätta undra. Nej men jag kollade på skräckfilm "Them", den var ganska läskig. Lite sjuk också.

Ikväll blir det fest för min del, men jag känner att jag håller på att bli sjuk, fan! Känner mig varm osv, mitt huvud har ont också. Det känns inte direkt toppenbra. Kanske är jag även för peppad och kommer bli besviken ikväll om det inte är så kul som jag och mina underbara vänner har pratat om? Nej inga spekulationer här inte, festen blir så kul som man gör den till. Innan partyt blir det förkrök at my place (paps). Min vän Sandra ska klippa luggen på mig också, så den blir lite kortare och inte är i vägen hela tiden! Partylicious och Boytoy kommer även att delta i detta förkrök hos mig, haha. Hoppas det blir nice nu.

Hade engelskaprov idag, utan att ha pluggat ETT SKIT. Jag visste inte ens allt som skulle komma på provet, skulle pluggat igår men var upptagen då. Jag får nog G iallafall, fast egentligen borde jag satsat på MVG. Hm, inte så bra nej.

Håller på att fixa lite musik, skriv om ni vet bra partymusik!

Bootylicious - I've gotta touch you right now

Basc elements - Touch you right now


vet inte vad jag ska skriva här

Precis som Boyishtoyish precis sa så kommer vi nog alla stor taila på provet imorgon. BARA FÖR ATT VI ÄR SÅ JÄVLA BRA!
Tur att vi ska ut imorgon kväll så vi slipper tänka på hur det har gått på provet. Längtar som fan! Fick värsta kicken igår vid tolv-ett och ville ut och festa. Kanske inte var sån bra idé eftersom att det var Onsdag. Så imorgon gäller det. Tror det blir föris hos B och grejer också. Puss på den liksom!


/Partylicious

An extra hour of light

Fan! säger jag bara, har engelska prov imorgon som jag kommer få faila på, har inte alls pluggat någonting! Har böckerna bredvid datan men på något wierd sätt fångade datan mitt intresse istället? konstiiiigt..
Draman är kul i våran skolis, har jag kommit fram till, spelade en liten nyfiken pojke i affären idag, ah inte var det så krävande mest bara vara lite tjatig och peka på något som inte fanns!
Klockan är 21:25 men det känns som den är över midnatt, jag är helt slut och så kommer vi ha största fys på gym grejjen imorgon på jumpan, blä på det..
Men är så jävla peppad tills imorgon, vi kommer ha jävligt kul på kvällen flickor!!
efter provet huhu och skolan ska jag träffa bella och åka in till stora staden och kolla runt lite tills erik och nagi slutar, sen ska vi fika och mysa gärnet!! åh myser redan <3  sen ska man väll fixa lite saker och lalala bus!sen hem till booty och föra med party och en anna sandra! Sen äre bara iväg med nio tåget har vi bestämt till fiiiesta!
VILL HA FREDAG NU NU NU!


// DA BOYISTOY!


a little tiny hand

Är inge sugen på att skriva, känner mig tom i huvudet.

Det här är bara så inte jag.


boytoy


Agnes - Release me


Are you mine? Are you mine? Cause I stay here all the time, watching telli drinking wine

Slänger in ett inlägg idag också såklart! Kanske kommer ett till, who knows?
Dagen idag har varit varit väldigt chill. Vaknade kvart i nio, gick halv tio till skolan kom I TID faktiskt. Grattis haha. Mentorstid med en arg Jonas eller ja irriterad kan man ju säga, sen vare film som gällde. Flyga drake, åh den var så fin. Hemsk och fin. Orkar berätta om den nej nej. Men sen snackade vi lite om den och så. Innan två slutade vi våran egentliga sluta-klockan-fyra-dag.

Ingenting roligt hände hemma innan jag drog på träning, åh om jag ändå kunde träna varje dag. Gud vad glad jag var när jag tränade, ja jag tränade faktiskt helt själv. Eller nej själv var jag ju inte direkt,  det var ganska fullt i salen men jag kände inte en människa! Det enda jobbiga som väntar NU är träningsvärken, ja det kommer jag garanterat få så som jag flög runt haha.

Imorgon ska jag (nog) åka till Skanstull och hämta lite dricka som jag glömde hemma hos V i söndags och sen kolla lite på engelskan eftersom vi har prov på fredag. Nej jag smartaste i världen har glömt boken i skolan eller hos mamma, och självklart sitter jag hemma hos pappa idag..

Är väldigt pepp inför fredag och inför Gotland i sommar! Jag och Partylicious snackade en del om detta i skolan idag. Mucha brava.

Tänkte ju bara skriva att dagens låt för mig är:
Fuck you - Lily Allen , skitbra låt!

Bootylicious - release me

För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Nostalgi , vill ha sommar. Allt känns så mycket bättre då, vet inte varför. Är det för fräknarna man får då man varit i solen en hel dag? Eller är det kanske just solen och de brunbrända kropparna som överallt syns i alla olika nyanser? Kanske är det också de sena sommarkvällarna som aldrig riktigt tar slut? De härliga lukterna av havet och blommor, eller den frihet man känner i värmen?

Ja som jag beskrev, nostalgi.

Men det är mycket jobb som ska göras innan sommaren kommer igång! Bara en utav sakerna är att shoppa galet mycket kläder och skor, sen ska man ju skaffa jobb så man har råd med dessa ha-begär.

Jag känner att jag är väldigt peppad inför helgen redan nu, dock vet jag inte riktigt vad som händer med det just nu men det blir skitbra som alltid!

Dock känner jag mig samtidigt opepp på 'this guy'. Han är verkligen asskön och snäll osv, men jag måste intala mig själv till att INTE börja gilla honom nu alltså. Och nej, ingen kan veta vem det är och jag tänker heller inte säga ;). Men denna gosse är trevlig och ser bra ut. Men ni behöver inte sitta och gissa nu eftersom jag vet att ni kommer att ha fel hela bunten haha!

Borde jag kanske sova snart? Padre min berättade att det såg ut som att jag skulle svimma, kanske inte det snällaste man kan säga haha men men.

Bootylicious - careface

Sometimes i wanna live my life

Tjo partymänniskor, känner att alla nu redan vet vad vi har gjort under helgen eftersom det står nedanför ;)
Måste bara instämma att det har vart så jävla kul!! I fredags var det skit mysigt i stan faktiskt köpte en jääätte fin väska på MQ och fiket med oliver var skoj! synd att man va tvungen att åka hem på kvällen men det var chillis!
låg och knarkade film typ till fyra haha
Lördagen var så BRA jävligt bra! älskar er med brudar, ni äger precis alla!! till och med du!
Åh det var mat,dans,puss,söt, å lalal mycket trevligt, längtar till nästa helg <3
Men jag är så efterbliven ibland förlåt jag kan inte rå för det, ställer klockan på sju och stiger upp helt sjukt trött, sedan äter man frukost och smsar party, då man blir påmind att man har fucking studiedag och man döööör, haha det var ju sjukt bra men ändå så irreterande att jag är så dum, Iaf blire bio som ni vet,det var mys! Filmen är då inget att rekomendera tyvärr, för mkt trist och gråt! jävla stjärnor i taket, boken är Mycket bättre!

ett hjärta jag gjorde på fiket! Oliver blåste först bort det, dum :(
        

christian var tex på partyt! obs bilden ej därifrån.     Fia med hutt!
 


// The Boytoy

SÅ JÄVLA SNYGG

Kom precis hem från Heron. Var och såg "I taket lyser stjärnorna" med Boytoy och Elin. Måste komma ihåg att påpeka att boytoy och Elin tyckte att filmen var otrrooooooligt bra. Haha. ( Det var nämligen jag som tvingade oss alla att se just den. Moahaha)

Måste också komma ihåg att säga att för er som är singlar och vill ha ett förhållande på veckodagarna men inte på helgerna så har jag ett grymt bra kap till er. Nämligen THE BOYTOY. Bättre än så kan det väll inte bli?  PANG PÅ RÖBETTAN NU FÖRFAN!


/PAAAAAAAAAAAAAAAAAARTYLICIOUS


FAKE SMILE

Den här helgen var fan en bra helg. Precis som Partylicious skrev, fyfan vad kul det är att festa med er brudar! <3

I fredags åkte jag och Boytoy till stan och kollade på kläder osv. Köpte lite grejer: mössa, tunika, armband osv. Hittade en väska som ska inköpas imorgon efter skolan eller liknande från MQ. Skitsnygg! Sedan träffade vi Oliver <3, gud vad glad jag blev! Har inte träffat honom på ett år, två nästan! Det blev ett litet glädjeskutt eller två, sen drog vi till Sandys alla tre och fikade. Långt åt helvete på Drottninggatan. Gott och mysigt var det. Efter att ha fikat ett tag så åkte jag och Boytoy hem till sig och Oliver åkte vill Victor. Sedan kom V och O till mig och vi åt tacos med min mamma och bror, mysigt var det med massa ljus haha. Sen kom Boytoy och vi kollade på Oliver och gänget haha. Sen blev det The Jacket, efter det kollade jag, V och O på The grudge 2 och sen Napoleon Dynamite, askul haha! Klockan blev ganska mycket, sen gick vi upp och snackade. Typ.

Gossarna åkte hem vid ett från mig på lördagen. Sen blev det till att ta det lugnt osv. Jag Partylicious och Boytoy skulle egentligen åkt till Mälarhöjden på fest med V och O men det blev inget av det. Istället åkte vi till Partylicious och åt mat och drack. Spelade även det som P skrev, kul hade vi. Åkte sen till Sandsborg på PARTY. Härliga människor osv gjorde att partyhumöret var på topp. Åkte sen till Victor och sov med bland annat Oliver. Inte den bästa söndagsmorgonen kanske, men det är smällar man får ta japp.

Söndagen spenderades mest med Nikita, mysigt alltså! Vi åt i centrum och sen på kvällen möttes vi hos Paulina. Kollade på Forrest Gump (<3). En jävligt bra film kan jag ju lova. Ska dock se slutet idag haha. N sov hos mig och jag somnade vid fem. Grattis liksom..

På tal om grattis, vi säger GRATTIS till Victor som fyller 18 idag :)

Bootylicious


helgen

Vilken jävla helg. Vet inte vart jag ska börja. Fredagen var sådär galet skön för då vart det resturang och shopping hela dagen/kvällen med Elin. Sedan kom Lördagen. Då var jag också med Elin har jag för mig. På kvällen mötte vi upp Boytoy och Bootylicious och köpte med oss dricka och thai-mat och drog hem till mig. Efter maten invigde vi mitt "Fia med hutt"-spel. Med shotar som pjäser. Eller hur man ska förklara det. Det var iallafall en bra början på kvällen men var inte 100 % taggad för fest förens vi väl kom till festen. Där vart det drag på oss brudar efter några drinkar, haha. Älskar att festa med oss! Ni är bäst brudar! Kvällen slutade iallafall bra för oss alla tror jag. Att vakna upp imorse var dock inte lika roligt. Men den smällen får man väll ta.

Imorgon är det resursdag och vi är alltså lediga från skolan. Precis vad jag behöver. JÄVLIGT synd bara att jag har samtal kl 9 så jag måste ändå upp pisstidigt imorgon. Urshis- bursis!

// Partylicious

Partääy in turkiet

Hej alla trogna läsarare, ( om vi har några) jag sitter i min mjuka säng och ska snart in i duschen, nyss var man på träning, gud vad skönt det känns att man kommit igång med den nu igen! Bara att den sätter sina spår i kroppen haha är fan helt död just nu, Skolan är fan chillipill och man tar dagen som den kommer och vad HÄRLIGT med helg! Hoppas innerligt att vi får komma till en kille i värmdö som fyller år, hoppashoppashoppas!
Annars ska jag och booty kanske partytanten till stadarnas stad för att shoppa gärnet, ska framför allt kolla på bikini, som jag dör av att de finns så fina! Ville lägga fram en massa jag har hittat men de finns tydligen inte på nätet :/
Kan ta kort på dem senare! Måste bara säga att mina pengar tar slut minst en vecka efter jag fått dem, inte bra.. Vill ha sommar nuu! ska bli så jävla najs, I mars ska jag,peddis våra mammor och två mammor å små två små barn till Turkiet, analya eller något sånt ! Ska bli så Otroligt kul kan fan inte beskriva det!! Vi kommer få egen hytt och skit, vi kommer äga dans golvet och supa skallen av oss, precis som på gran canaria haha
Asså snacka om party all night long, pusspådig.


// The BoyToy

Skärholmens sweetyguy

Idag var jag med bellabus i skärholmen hittade ett par grå tygskor, som båda köpte likadana haha
Men de var mysiga, och en super söt svart bh! ååh älska den mihih, Men något jag älskar mer är en kille som var där! asså hjäälp vi satt och åt och även han en bit ifrån och gud vad han var SÖT och! han tittade heeela tiden på mig, jag dog sen gick han ja ba fuck, sen såg vi han igen jag blev typ fett glad jag är sjuk i huvet, vadå jag ville hoppa på honom, sen blev de borta igen, och bella ba det är ödet om vi ser honom på BR så gick vi in och gissa vem som passera precis utanför då? JO HAN, men jag vågade inte gå framis :( jag är ledsen flicka <3



// Boytoy

Do we need distance to get close?

Hallilå! Känner att det är dags för mig att skriva lite, har inte berättat någonting om festen. Det var kul att äntligen fylla år om man säger så. Tjoho mindre än ett år kvar tills krogen, YÄY. I början innan alkoholen börjat sprida sig och innan youtube var i full gång var det chill, sen när detta ordnade sig blev det plötsligt mycket kul istället ! Även en incident, som jag en trevlig sådan gjorde detta roligt. En mycket tråkig sak : VARFÖR TOG VI INGA SOM HELST BILDER?! Det var inte direkt kul.. Vi gick iallafall och lade oss vid fem, rösten höll inte längre haha. Halv sju somnade vi, eller iallafall jag.

Jag tror inte riktigt att jag kunde kalla mig för människa dagen efter den kvällen/natten, bakis är inte direkt min grej om man säger så. Speciellt inte om man ska bli firad med tårta och massa godsaker denna bakisdag! Lite mysiga presenter fick jag, smink, pengar, presentkort, lite choklad, ett par skor och leggings :)



Bootylicious


Crapiie talk

Här sitter man med tre olika papper och datan som används för att söka efter brott och straff via google! Har en svår uppsats skrivning imorgon på 3 timmar, oj på det säger jag bara! Drömmer verkligen att få minst vg på detta! Måste bara stolt säga att jag fått mitt första riktiga ( annars har de vart 1 poäng ifrån en gång) MVG, fan vad jag är cool.. Iaf så var det på antiken ååh hej vad mycket användning jag kommer få av det! haha jaja, imorgon ska jag och bellsan till skäris eller så kallade SKHLM, wanna be sthlm så dåligt (a)
Idag var jag oxå super glad i skolan? måste ha fått något energi rus som kommer pysa bort snart kanske, hoppas inte det, måste berätta en till super cool sak som jag är stolt över, att jag för första gången gick till friskis och svettis själv och vad med på ett pass! Det var lite läskigt i början haha men sen var det faktiskt grymt skönt att vara ensam!
Vill prova på spinning haha, det måste vi göra flickor! ( har bestämt det)
Nej nu ska jag föna håret och sätta igång inspelningen av desperata hemmafruar! älska att det börjat igen
Oj vad jag pratar massa skitis!

// The boytoy


Gotland med bruttitutti

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Fyfy. Har iallafall spenderat hela mitt lov i Sälen och åkt lite snowboard och sånt nice. Kom hem i Lördags och då var det direkt ut på fest hos Bootylicious. Men idag började skolan. Inge vidare kul men det är ju alltid nice att träffa bruttorna. Läste precis om att Boytoy hade skrivit om Gotland! Gaaaaah! Det kommer bli gaaalet brudraaar!! Oh, när vi börjar snacka om det blir vi alla helt ivriga. Vi vill dit nu! NU NU NU! Fast jag tror det är bra att vi inte ska dit nu för pengar kan vara bra att ha med sig också. Som ni läste har vi endel utgifter att betala,haha.




kramilam

Måndag, den sög faktiskt inte, var glad idag och skrattade mycket (a) älska på matten då vi hela lektionen diskuterade om Gotland! Som vi har hyrt stuga vecka 29 ! Det kommer bli helt fucking UNDERBART! Alla måste bara komma och joina oss!? Vi har kommit fram till att vi måste lägga ner hela 1000 kr på endast drickan!! haha hejdå pengar, hej fyllo! Mihi längtar som ett jävla cp barn! Jag + tre supersöta flickor, it's going to be fking great! Två kommer från da bloggish till och med ! woho asså puss på er flickor!

Erik Hassle - hurtful (fråga inte varför jag fastnade för låten gjorde det bara!)

// The Boytoy

life's a bitch

Nej. nu är jag seriöst trött på mitt liv, haft en såndär jobbig dag, du man är helt slut och tycker synd om sig själv, eller inte riktigt så utan mer tänker på vafan har jag att leva för? Nu låter jag as töntig men orkar inte bry mig just nu, inget känns roligt, är bara trött på allting, säkert för att skolan börjar igen som kanske förstör lite av mitt humör och att jag antagligen kommer somna vid 2-3 på natten..   Palla att det var fest igår och vi firade Booty, jag fattar bara inte vad de vad med mig, satt mest och bara tänkte lite för mig själv var inte alls pepp.. Tänkte på en annan fest vilket förstörde, skulle fan sovit där och släppt loss men de slutade med att jag tog sista bussen hem och åt pizza med min mamma haha,
Kan festsuget bara försvinna sådära, tydligen. Jag känner faktiskt iaf just nu för att ha en kille, faktiskt, men vafan får man tag på en sån i äckliga sverige? alla är ju dryga,fula,players eller allmänt dryga helt enkelt.
Just nu känns allt bara grått & dött.



Boytoy

RSS 2.0