SEXY BOY

(Pappa är bäst som köper räkmacka till mig från castello)


Happylappy birthday to me, happy birthday to me..

YÄY, eller inte yäy. Jag är redan vaken, vaknade tjugo över tio det var inte så skönt med tanke på att jag somnade halv fyra. Så nu ligger man i sängen och halvt sover, funderar på att gå upp och ta mig en macka eftersom det luktar frukost och då blir man ju väldigt hungrig!

Mina planer som jag hade igår blev inte direkt som jag hade tänkt, jag duschade och stannade hos pappa tills klockan var fem, gick och köpte foundation (tyvärr inte den billigaste) och ngn eyeliner och sen hem och fixa mig. Så tog det bara lugnt innan kvällen.

Kvällen kan summeras såhär:
Jag och Paulina satt på fatburen klockan sju, Gabbi och Alex droppade in lite innan åtta. Vi beställde mat, jag åt plankstek mucho gusto. Efter mycket snack drog vi till heron i hopp om att någon bra film skulle gå halv tio men nej, den enda som fanns var någon som började tjugo över nio men den verkade inte så bra. Så vi drog till donken istället, det kändes bra att endast dricka vatten eftersom man mådde illa av maten haha. Efter detta togs en tripp till Martin, sedan åkte vi alla till Cashen (vet absolut inte hur han stavas) och spelade med andra ord och snackade. Det var väldigt trevligt tycker jag!

Idag kom pappa och Niklas till mig och sjöng för mig och jag fick ett par röda FredPerry skor! Tack <3

Och TACK till Boytoy som så fint grattat mig här på bloggen <3

Bootylicious

This Cracka lacka

Jag sitter och funderar på en sak, varför skriver man blogg för? Vill man ha en bekräftelse typ hej här är jag! Eller bara få skriva ner sina känslor, skriva så man sen kan läsa senare i livet och se vad man gjorde då och då? Hm varför skriver jag.. själv tycker jag det är kul att skriva ner både känslor och vad som händer i vardagen,
gillar att få låta fingarna föra sig över tangentbordet, haha nejdå, men why?
Annars har jag också funderat på vad man ska skriva som gör  att läsare tycker det är intressant?
Vad skulle man själv vilja läsa om, ingen aning.

Iaf ill jag berätta om hur det gick i flottsbro med erik & Nagi, Vi var peppa på bussen med bulle och dricka i hand! Synd bara att vi fick vänta hela 2 och en halv timmar för att få våra grejjer men till slut var vi vid den förödande knappliften! sjuuuuukt svår, man kan ju påstå att början var helt misslyckad, tror jag kom hela *trumvirvel* 3 meter! wohu applåder, men erik kom inte mycket längre men iaf på ner backen dödade jag mig själv genom att ramla ett antal gånger, trots att min rumpa är mjuk och stor så kommer den vakna upp med många blåmärken imogon!
Faktiskt är jag stolt över oss! Vi lärde oss ändå snabbt och på slutet gick dt faktiskt bra, åkte till och med EN till backe förutom barnbacken! i knoow, ääh applåder är inte nödvändigt ;)
Firade dagen sedan hemma hos lille nagifisen med film och prat!

GRATTIS TILL BOOTYLICIOUS !! <3

// The Boytoy


PUSS


Peppad och stressad

Jag har väldigt mycket att åstakomma denna underbara fredag..
I tur och ordning ska jag försöka hinna med det här:

* Nu eller ja strax - duscha
* Efter duschen - gå till centrum och handla billigt smink
(eftersom jag antagligen får foundation imorgon så handlar
jag någon billig sådan)
* Efter trippen till centrum - Ta bussen till mor min
* Börja städa i mitt rum, sedan städa på nedervåningen
och i allrummet på övervåningen. (tvivlar på att jag hinner)
* Efter detta - börja fixa i ordning mig och tvätta en klänning
* Ta bussen till centrum och äta på fatburen med några kära vänner

Det känns kanske inte så mycket, men det bli stressigt för mig. Haha.
Sen måste jag göra klart en massa smågrejer till imorgon! Ska man ha
välkomstdrinkar eller är det bara skit?

Bootylicious (förväntar mig att få en jävla massa grattiskommentarer imorgon!)

Korvgubbe <3

Är så HÄÄÄÄÄR glad just nu, imorgon ska jag erik och nagi åka till flottsbro och lära oss åka snowborad! det kommer gå helt fail, för ingen av oss har någonsin stått på en sån! Och ingen har någon aning om hur man gör, ja vi kommer dö så säger farväl redan nu :D kommer bli helt otroligt kul, ska försöka knäppa några kort dessutom!

Idag hade man sånt där konstit humör ni vet, att man vill göra något men egentligen är man trött men ändå så otroligt uttråkad? Det är bara en jobbig känsla och pallad inte den, så på ungefär en kvart gjorde jag mig iordning och skyndade mig till bussen för att åka med bella till heron och kolla på bio (igen) såg Bedtime stories, själva filmen var inte den bästa men umgänget var!

NI vet korvgubben som står i huddinge centrum? älskar att han bor nära mig och är tillsammans eller sätter iaf på någon thailändska, han är ju inte världens sexbomb! stackars tjej asså haha, älskar också att jag och två kompisar var inne på konsum vid stuvsta ( nära där iaf) då han sulade en boll på min kompis! gud vad jag dog av garv, bara jag som anser att han är lite kocko? ;)  Iaf är hans lille korvstånd hahaha, misstolkning? gulligt där i centrum :D

// The Boytoy

Bara ett litet test

Hur lång är du? Ungefär 164 cm
Vad vill du bli när du bli stor? Jag har ingen aning
Vad pluggar du? Samhäll-beteende
Har du långt hår? Ja faktiskt så är det långt nu
Vilken hårfärg har du? Brunett
Sminkar du dig? Jo jag gör ju det
Har du kysst någon idag? Nej det har jag inte
När var du senast med nån kompis? Idag
Vem sov du hos senast av dina kompisar? Boytoy
Har du kysst nån kompis? Det har jag säkert
Vem har du varit kompis med längst? Sandra Persson och Hanna Jörfalk
Vem känner dig bäst? Nikita
Längsta tid du varit osams med en kompis? Osams vet jag inte, arg har väl varit över ett år
Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Ja förut
Vad hade du på dig idag?  Blå mjukisar, vit t-shirt
Har du bytt om idag? Ja en gång
Favorittröja? Vet inte just nu
Har du gett bort kläder nån gång? Ja
Har du ångrat ett klädköp nån gång? Många faktiskt haha
Har du handlat kläder genom internet? Yes ofc
Vad använder du för skor? Uggs, klackar (ibland), tygskor, ballerina, måste jag nämna alla haha?

Bootylicious

PORR


Love is in the air

Kom nyss hem från Aggsie, där var deni,ems,vikt,erik,erika & nagisen, de hade hyrt motorsågsmassaken och det visade sig att det var typ den första gjorda haha, den var skiit b, typ utsvängda byxor och hej åttiotal!
 Slutade med att vi bytte, konstigt va? ;) 
Åh vad mysigt det vara att träffa grabisarna again, skit länge sen, visst saknar man så många kompisar sen man bytt till gymnasiet? eller iaf saknar man vissa otroligt mycket men ändå gör man inget åt saken.. hur kommer det sig? Vill man att det ska vara så, såklart inte men är vi för lata för att egentligen bry oss? Med dom kan jag prata om allt, både kunna vara flummig och prata sten seriöst, Iaf var det grymt mysigt
Grejjen hos aggsie var också att de skulle få träffa hennes kille lite mera! De är så gulliga (a)
De blev nyss tillsammans faktiskt, och hoppas de kommer gå bra för dem! PUSS


Ps. det är agns som täckts sitt lilla öga, inte jag ;)


// The Boytoy

When you love someone but it goes to waste

Humöret på topp? Nej inte direkt. Men man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Musik helar alltid lite iallafall, åh musik är så bra. Haha. Jag hoppas den här veckan blir bättre än helgen var, nu räknar jag absolut inte med lördagen då jag var på partyparty med Boytoy, det var väldigt kul! Okej inte i slutet som ni kanske (hoppas) läste i Boytoy's inlägg tidigare om lördagen. Annars var det skitkul att festa med henne!

Resten av helgen dock, nja inte den bästa. Var med exet i fredags vilket egentligen var bra (senare), men inget har jag hört från den "mannen" efter det nej. Bara då vi sa hejdå för några dagar (till torsdag) och han skulle ringa när de kom fram. Blablabla..

Så, nej jag kanske inte mår så bra  just nu, det är otroligt mycket som händer för tillfället med verkligen ALLT. Jag hoppas mitt inte-så-på-topp humör inte ska påverka mer i bloggen än det har gjort i detta inlägg.

Jag ska städa lite i mitt rum, helt otroligt att jag ska städa i mitt rum haha och sen åka till paps och sen fixilera mig lite och sen åka till Heron för att kolla på The Unborn med Boytoy, ! Det ska bli mycket kul att umgås, och kanske lite läskigt att kolla film men vi har ju varandra haha..




If I could just be happy like I was before
Bootylicious


it's snow thats make me wanna uh

OMG är det bara jag som älskar den snön som är nu!? Jag bara måste ut och det största just nu är att jag vill lära mig åka snowboard, fast då behöver man ju lite hjälp, så säg till om någon kan hjälpa mig? (a)
Annars så har jag fastnat på i serien Kyle XY,  har aldrig tyckt någon om den men nu kan jag fan inte sluta glutta på den, så ett tips är att ladda ner alla avsnitt och bara dö framför den, han är så söt haha,
Ikväll ska jag och bootylicous äntligen på bio och se the unborn, den verkar skit läskig tycker vi och man dog bara på trailern! den går 21:10 på heron idag så gå och se den med tycker jag! ( om ni vågar )

( egentligen är mitt hår rakt)
Moi goes snowboard åkare haha                                  min lille Kyle



// The Boytoy


Lov

Kom på att jag inte har skrivit här på ett tag nu. Kanske borde uppdatera lite.
Inte har min leta-kille kväll med P blitt av än..suck på den! Men det kmr, det kmr. Killar, watch out! Eller...ni kanske inte ska watch out, vem vill det när det gäller oss två liksom? Ödmjukhet? What's that?
Just nu ligger jag bara i sängen och njuter av lovet, imorn åker man bort så ska packa idag. Kanske händer något ikväll...inte för livat bara, ska ju upp rätt tidigt imorn också.
Nu ska jag gå upp, fixa mig och typ packa!

Det kmr inte komma något inlägg från mig på några dagar nu, som ni kanske förstår. Eftersom det inte finns något internet jag an använda dit jag är påväg...tror jag i alla fall. Om det finns blir jag världens lyckligaste! Vet inte om jag kmr att överleva annars.

Cya

//ShakeChic

sometimes you don't have to think

Eh, irreterad min gånger hundra på mitt fejs just nu! Ibland önskar man verkligen att bara åka bort, från sitt äckliga hem, ibland önskar jag till och med saker jag inte vill säga.. Men vissa stunder är bra, fast tyvärr är det för några för att räknas, men jag tänkte berätta lite om igår & idag!
Lördag: ligger och vilar till mesta dels under dagen, uhh vad skönt runt fyra tiden börjar man göra sig iordning för snart kommer lilla bootylicious till moi! Det var tänkt med bio + massa popcorn, mumsi, vill så gärna se The unborn fetisch läskii verkar den, någon som sett den? Men det slutade med ett fint sms från christian, vilket det stod att vi skulle på fest nära glösmta typ! Så vi drar iväg först till Booty och sedan dit! Börjar lite halv tråk men sen spelar vi ölspelet och man skrattar och stjojjar haha, puss och en massa dans!!    men tyvärr ska de töntigaste ske,
Ingen vet typ riktigt hur de startade men plötsligt vare bråk mellan killar men det roligaste var att lilla christian låg däckad i rummet och fick en massa stryk å killar över sig, stackarn han bara låg där haha (a)
Vi åkte iaf taxi hem å jag sov hos booty! Det var kulkul med nya sköna människor!
( första gången jag ser ett slagsmål)  det var läskigt..
    
        Me and my mommy                                         Mysa loss?
                  

Vaknade sedan i en lite hög och åkte hem ganska fort, var så grymt sugen på en focaccia ( elr hur de stavas) men kände mig mobbad om jag ensam skulle gå dit och ta hem, så slutade med att jag köpte något från konsum, för buss cp:et kom ju inte förren 40 år senare, Kom hem och åt sen typ en timme senare åkte da family och åt på kina restaurang vid huddinge bibliotek, Dt är gott dära! iaf buffén som är mellan två och nio på helger tror jag?
Sen hade jag och pappa snöbollskrig på vägen hem haha, sen skotta de och jag rullade sönder i snön (a)
Slutade med en varm kopp choklad med grädde och skvaller tidningar, tihi <3


// The Boytoy




                           

No more Mr. Niceguy

Nej fan, nu är jag irriterad. Bort med Mr. X, bortbort. Usch och fy för att ljuga. Visste väl att det inte alls var något som skulle hända. Inte för att jag gillar honom, ännu. Men ändå, nej bort med dig för fan! Att du ens orkar lägga ner tid på mig om du ändå är en fucking player. Haha nu överdriver jag säkert, men nej jag är arg. Jag får vara arg, ja. Killar är verkligen inte bra ibland, usch och fy (igen).

Imorgon ska jag iallafall ha på mig mina nya rosa wannabe-converseskor, and I'll look freaking hot in them! Nu tänker jag ringa upp fanskapet och dryga mig lite, sen kolla på Oc och efter det gå och lägga mig trots att det kommer att vara svårt att sova.

Tänkte göra en release på min önskelista men nej jag orkar faktiskt inte det nu! Se till att ni börjar kommentera våran blogg, I'know det är dålig uppdatering just nu men vi skyller alla på skolan.. Det ska bli ändring och jag hoppas vi även får se lite mer tankar kring oss här!

GODNATT
Bootylicious

Desperate I will crawl

Har inte skrivit på ett bra tag nu. Har haft väldigt mkt att göra och nu har jag varit sjuk också. Avundsjuka? A förstår att ni är det.
Nu är det endast 2 dagar kvar i skolan och sedan är det sportlov. Finally säger jag bara. Och jag har inte gått en enda dag denna vecka ännu. Det gjorde ju att allt gick ännu snabbare kan jag lätt påstå.

På sportlovet ska jag visa mina skills för alla grabbsen i backarna i Sälen. Japp, önskar bara att ja skulle åka snowboard. Men det kmr nog någon gång!
Ska väl testa mig på en backflip eller nåt å bryta nacken, men de är lugnt, bara någon snygg kille kmr å räddar mig.

Nu ska jag återgå till att sitta å må illa för att sen få panik för att jag inte har pluggat någon naturkunskap

//ShakeChic

ensam barn = bortskämd!

Mihi, åh vad nyfiken jag blev på bootylicious just nu! hon vägrar berätta om den där Mr X haha, dåligt
om jag ska erkänna blev jag oxå lite glad just av en speciell människa,
Idag har det vart toppenlino, iaf efter skolan då jag åkte till stan & träffade föräldrarna och köpte mobil och kamera (a) åh vad jag tycker om mina föräldrisar ibland, De är lite annorlunda haha, hade presentkort så mobilen & tillbehören var gratis kan man säga medan det var extra pris på kameran! den är inte den snyggaste men ska vara jätte bra!

                                  

Sedan åt vi godast maten vid gallerian, om ni gillar pasta rekomenderas det starkt ! det hette typ fiero, mums, åhh var extra bortskämd och de köpte en tidning oxå, cosmopolitan! älskar den tidning mucho,om ni gillar att läsa bloggar kolla in,  kanyes west på kanyeuniversecity.com/blog eller kanske Lauen Conrad på myspace.com/laurenconrad!

själv vill jag ladda ner 1000 låter till min mobil, ge lite förslag föfan!! Och dessutom undrara jag om ni vill ha lite foton på oss? Ni måste verkligen säga om ni vill det, för annars kommer det kanske inga !  puss

// The Boytoy


Mr X

Känner att jag inte skrivit på några dagar nu, (sry). Har väl inte haft lust antar jag, eller tid hehe. Det har inte hänt så mycket nytt och roligt i mitt liv den senaste veckan. Kanske att det finns en Mr X.. Mer får ni inte veta haha, detta är ytterst hemligt för tillfället. Kommer säkert inte bli något men det får jag återkomma till.

Helt glad är jag precis i denna stund! Har beställt 5 tröjor och två par skor som jag ska hämta ut när studiebidraget kan tänkas landa på mitt kort.

Tänkte kolla lite OC nu och sen kanske skriva lite på min spanskagrej som jag måste göra klar till på torsdag, tänkte lägga en kvart kanske att vara irriterad på mitt ex också. Han är inte så trevlig just nu. En bra sak i detta negativa är att jag fick mitt vg på matteprovet som vi fick tillbaka idag! Jag är så glad! :D

Bootylicious

are you embarred?

Usch, är inte alls på något bra humör just nu, kl är halv ett på lördagsnatten och inte äre vilken lördag som helst utan alla fucking hjärtans dag som bara är sååå överskattat! Tycker det kan ta sig i sin hjärtformade rumpish (a)
Men det är inte det som orsakar mitt humör utan är trött, mår dåligt & har tråkigt.. Kände när jag vaknade imorse att idag ska jag bara chilla galet blev lite för mycket dricka i fredags höhö
Började föra hos mig och lagade tacos, mums! Vi körde jag har aldrig leken, det var kul, Sedan fick vi skjuts till lille M han hade festis för A fyllde 18, grattis! Det var helt okej kul dära, men var så otroligt trött, slutade med att jag blev lite ledsen i ögat för var först tvungen att gå ensam hem haha då fick jag ngt sorgligt utbrott, fråga inte.. Tydligen fick de andra halvt hålla i mig för jag vinglade så mkt hahah, jag gillar att vara misslyckad japp..
Älska att jag ba, jag är inte alls är hungrig men såklart jag ska slösa pengar, det är bra!
ngt sånt fick jag fram haha,
Imorgon känner jag för att kolla på bio, åh vad mysigt det skulle vara :)
ska kolla på lite film nu & däcka i min säng och sova bort min cp:het! godnatt guys <3

// The Boytoy

Singel girls night out

Nu är jag här igen. E gick precis. Eller precis och precis men för en stund sen. Ikväll blir det utekväll med brudarna. Först mat och sen föris, båda hos Boytoy. Efter det blir det party party! Får dock se om det party all night long eller om jag tar mig hem någongång inatt. Fårse vad jag orkar. Nej,nu måste jag hoppa in i duschen. Sen måste jag bestämma vad jag ska ha på mig!! Shit!!!!!!!!!!!!!

/Partylicious

Kungsberget-09

Har haft värsta pangpå dagen. Har varit as nice. Ni som inte vet, så var vi brudar + halva skolan i Kungsberget idag. Jag åkte snowboard medans dom andra bruttorna åkte skidor. Det var askul! Tycker det var en väldigt lyckad dag iallafall. Några timmar efter lunch började benen dock nästan vika sig men det passade bra för vi skulle åka hemåt då ändå. På bussresan hem var alla i bussen helt slutkörda. Så hälften sov och häften kolla på film. Vet inte riktigt vilken hälft jag tillhör men det är väll skitsamma. ;) Är iallfall sjukt nöjd över dagen och den ska definitivt göras om!


/ Partylicious

it feels lika lalala

blä, så fort jag ska plugga hamnar jag hära istället (a)
älska partybruttans inlägg, hon är bara sååå mallig av sig, men hon har 100 % rätt ! bara att jag kommer se ut som en stor fet klump på skidor, men vad ska man ha på sig liksom?
har köpt massa goodis,läsk å macka tills imorgon, jag längtar bara för mycket!
Är så jävla pepp på fredag too, bootylicious å partybruttisen ska hem til mig först, vi ska laga mat ( tacos) och föra, åh vad roligt det ska bli, gaah

Film tips!
awake, tyckte verkligen den var skit bra, älska
wall-e, det är bara ett måste, verkligen! feta männskor <3
försoning, till de som älskar drama och gammeldags!
what hapens in vegas, helt okej faktiskt, underhållande

kommer inte på några, orkar inte tänka, skriv om du vet någon bra film :D

// The boytoy

This is the rhythm of the night

Snygg bild jag lade in innan eller hur? Nu tycker jag iallafall att ni som läser vår blogg ska börja kommentera den! Så vi får veta vad ni tycker vi borde göra/ inte borde göra.

Jag har väl inte så mycket att dela med mig av tror jag, var på sommarjobbsgrejs idag, fick lite info och så. Blir dags att leka hurtbulle efter sportlovet så man kan kirra lite pengar till sommaren! (skulle jobba på sommaren alltså).

Idag var det fett chill. Kom till skolan, hade mentorstid, skrev ut några papper åt på kebaben med girlsen och sen drog vi till godisbåten och köpte godis till imorgon (a). Åkte med Boytoy hem sen innan arbetssaken. Myspys.

På fredag är det parteeey, och lördag blir det antingen Saw-kväll eller fest, I don't know yet. Tänkte hoppa in i duschen strax, fryser som fan alltså! Jag kanske slänger in senare ett inlägg så ni kan se vad jag har beställt till moi. Billigt och bra.

CAREFACE
Bootylicious

SEX


partylicious i backen

Jävla blogg.se. Hatar när den krånglar. Just precis när jag skulle vara duktig och skriva och allt. Har tyvärr inte skrivit så mycket här i bloggen ännu men det ska ändras. Annars då? Allt bra med gottfolket där ute? Här är det strålande. Har spenderat min dag en kortis på skolan och sedan med brudarna på Kebaben och i godisaffären. Tjockisar? nejdå? Kebab är mat för riktiga brudar. Haha,eller inte men vi älskar det iallafall!

Imorgon ska vi ut på tjohej. Vi ska alla mötas kl halv 7 (!!!!!!!) för att ta bussen från skolan till Kungsberget. Ska bli sjukt nice att få åka lite snowboard. Synd bara att det antagligen bara blir jag som åker snowboard. Men det ordnar väll sig!  Alla mina coooling brudar ska ju åka skidor så vi blir nog riktigt snygga i backen ändå! Så om ni ser några riktigt riktigt snygga bruttor i backen imorgon så är det nog definitivt vi!

hej onsdag

Hallå alla trogna läsare tihi, what'z up? själv sitter man med svenska bökerna framför sig och
har läst hela en mening och beslutat mig för att det räcker idag ;) 
Jag & bootylicious pratade lite idag om att vi ville ha någon faktiskt, precis startat singeblogg liksom men jaja! Vi kände att på fredag måste vi hitta något ragg minsann,så de som ska på samma ställe, klä upp er, ta på sexigaste doften och fixa frillan haha, annars är det alltid att bara höra av sig!

Shakechic har börjat fixa bloggen lite nu vilket uppskattas, tjata på henne å säg att hon måste göra det nu :D
ända jag tänker på nu är torsdag! fan vad härligt det kommer bli tjejer, mihihi
Imorgon är det viktigt för jag och bootylicious ska på sommar jobbs intervju ! sommarjobbet går ut på att vara ledare för yngre barn på ett idrottsläger,  låter verkligen skit kul! kan ni tänka mig skutta omkring dära? haha nej
bara för att, måste jag säga hej till niklas, som nyss sa att han läser våran blogg, gulligt ! <3

// the boytoy


Gott & Blandat

mums! har nyss ätit lax och potatis tills jag fått ont i magen och fick nyss 500 spänn  till kungsberget som man ska på genom skolan, ska åka skidor, vad jag längtar :D
Gjorde nyss mina individuella val, det slutade med retorik & teknisk psyokologi, så välja de kurser om du vill vara med mig haha, hoppas inte allt för många i klassen väljer det bara..
är faktiskt gladis, för ett tag kände jag mig lite depp inför allting för allt bara gick fel, men nu känns de bättre och är lite pepp inför helgen oxå iaf på fredagen! även fast jag är lite små irreterad på vissa personer,

Hade matteprov som de andra, ber till gud att jag får vg men har inga direkta förväntningar,
pratade lite med aggsie i skolan idag, känner nu att jag saknar den tösen!
Juste ska berätta vad elin fick i present, av ngra fick hon sexiga underkläder å av oss en dildo men självklart! ska hon få de av några andra flickor där så det var mycket synd :/
Fynderar på att åka in till stan en snabbis imorgon och köpa en fin tröja, den har en tröjärm och andra axeln bar, kan inte bestämma om det är fint eller inte! vad tror du?

kommentera mera! skriv vad du vill, bra eller dåligt ! något vi borde förbättra? SKRIV !

// The Boytoy


We spiral down

Första dagen på vecka 7 började rätt bra.
Det kändes bra på matteprovet fast förstod typ 0 på spanskan. Inte bra där.

Nu ska jag gå över till grannen å stjäla hennes spel för ett tag. Eftersom hon har dans nu så måste jag ju ha något annat att underhålla mig med, right? Har inga läxor, förstår ni hur skönt det är!?

btw så är jag sjukt avundsjuk på alla som går på dans, jag vill också!! Men kan inte börja. Då skulle jag ha dans, innebandy och skola. Inte bra.

Får dansa hemma i min ensamhet istället....

På torsdag har vi friluftsdag, men eftersom jag ska till tandläkaren då så behöver inte jag följa med och powerwalka. Jippi.

//ShakeChic


Summering

Haha ångest. Matteprov imorgon, har inte ens boken hemma så det blir fail. Fan jag som ville ha vg. Fast å andra sidan så hade jag det skitkul i fredags, så what the hell.

Lite misslyckat så som Boytoy skrev när de äldre herrarna D och C skulle göra oss lite tjänster, men vi kom ändå iväg till M tillslut. Kulkul var det. Dock inte att jag gick därifrån för att leta efter en fest en kompis skulle ha. Menmen, jag hade det trevligt ändå, med lite alkohol löser sig det mesta haha.

Lördagskvällen började hemma hos E, hon fick dubbelt upp av vår (och de andras) present. Lite fail där med men det är väl sånt som händer. Efter god mat drog jag hem till exet. Vi kollade film och åt chips, mums. Haha. Sen sov vi väl eller något.. Hehe.

Har inte gjort ett skit idag, så jävla skönt rent ut sagt. Imorgon börjar helvetet igen!
Nästa helg är redan uppbokad, haha fyfan vad kul det ska bli :D!

Bootylicious

For once it was succesful

Helgen har vart lyckad. Den bästa på länge kan jag lätt påstå.

I fredags var ju vi tjejer ute på äventyr. Hos någon som fyllde 18år. Jävligt kul var det !

Igår så gick jag runt och var som en drogad kamel med en hemsk huvudvärk. Sedan på kvällen kom J över hit och stannade till typ halv 1. Det var roligt:)

Nu idag har det inte hänt spec mkt....
Och nu ska jag träffa en viss C.
Wei

hoppas alla har haft en lyckad helg.

Cya later


//ShakeChic


friday, here we come

Hej där alla partajare, nu äre ju så att det var fredag idag och inte vill jag missa att skriva om det :)
Efter skolan träffade jag då min kompis bella!
( here she is this beautiful girl ) 
          

Vi åkte in till stan med jasmine och kollade runt i affärer, hittade ett linne, en t-shirt & en tröja mkt fint 
Vid halv fem kom vi på att vi skulle befinna oss på söder men tydligen behövde vi åka ända till sundbyberg? för två äldre herrar haha ( typ 20 nånting) skulle göra sin plikt för oss yngre, slutade med att vi fick åka runt i hela staden, slutligen i karlberg hoppa de av tåget & vi in bara efter 3 timmar och de blev lite fel..

Iaf på kvällen åkte man till solgård & festade och sov hos jasmine ! visst hade vi kul flickor? :) 

// The Toyboy                  


Last night

Hade en great fredag igår. Var med tjejerna från bloggen plus 2 till. Gick till en kille som fyllde 18, tror jag det var.
Men vi måste göra sådant oftare girls. Spec nu när vi alla är singlar. Hur perfekt är inte det?

//ShakeChic


Night night dear lovers

Tyckte bara det var lite kul att "Blondinbella" har kommenterat Bootylicious's inlägg.

Allt från mig denna kväll. Sov gött kära läsare och medbloggerskors! Vad skulle vi vara utan er? Ja.....en blogg utan läsare...

//ShakeChic


Shopaholic, igen

Nu var det the real deal. Jag handlade lite, eller jag rättare sagt fyndade lite finfina saker idag! I självaste Huddinge Centrum, med den wonderbara Boytoy. Detta införskaffades då idag: En sportbh (rea på rea), två fina hotpants (rea på rea), två stora (och mysiga) t-shirtar! Hittade även en assöt klänning på H&M, den köper jag imorgon. Nice att jag har presentkort + att jag idag skrev ut en rabattkupong på 20% på just en valfri vara i H&Ms affärer. Nicenice. 20% av 250?, nej matte orkar jag inte räkna haha. Kanske köper en väska bara för att också haha.

Ska även med B och Boytoy till stan imorgon, ska kolla lite i några affärer för att se om jag hittar något. Sen ska vi även köpa present till E som har middag på lördag, mysmys.

FEST IMORGON, fett peppad haha! Ska släppa loss riktigt ordentligt hade jag tänkt. Dock lär det säkert ändras eller något eftersom jag ser fram emot det. Så blir det alltid haha..

Nej nu äre att kolla på den kära TV:n och sova snart. (Spanskaprovet gick nog ganska bra idag btw)

Fuckface
Bootylicious

lite av dagens festligheter

Hejsan, måste bara säga grattis partylicious att du änkligen kommit igång lite din latmask!
själv njuter jag av att skriva av mig lite då & då.
men just nu är jag så otroligt trött, var nyss på friskis & svettis med bootylicious, visst det var jobbigt då men nu känner man sig jätte duktig! det tråkiga är dåra att jag bara vill lägga mig för så slut är jag haha
shakechic skrev lite om ecdl provet, om jag ska erkänna "råkade" jag missa det hehe, kände att jag behövde sattsa på spanskan istället, vilket jag inte är säker på hur det gick men jag hoppas så otroligt mycket på ett vg! eller rättare sagt om jag får g så tar jag livet av mig, i högstadiet har jag alltid varit bra på spanskan,
eftersom mitt framtida yrke då är reseledare! det är min dröm, och som att jobba som bartender i spanien! Tänk hur mycket människor man kommer träffa! det är det ända jag ser fram emot när man blir äldre!
annars har jag lite ångest inför vuxen livet, usch!

åh tycke om den här låten, den är skön å lyssna på lite lugn sådär, och kolla in videon det är de som man saknar lite när man lever i singellivet ;)

Beyonce - Halo

// The Boytoy


livet leker

Känner att det är dags för mig att börja skriva nu. Har varit lite tjat om det och man måste ju hålla vad man lovat, right?
Får väll börja med att hälsa alla välkomna till den här bloggen som är fylld med 5 störtheta brudars liv. Mitt nickname är Partylicious, undra varför huh? Vet inte riktigt hur jag ska beskriva mig själv men jag är väll en ganska galen och konstig brud i den perfekta ungdomsåldern. Nästan iallafall. Jag är självklart SINGEL och jag ÄLSKAR DET! Något jag också älskar är våran brillianta slogan: FEM SINGLAR ÄR MER ÄN FYRA SNIGLAR. Bättre än så blir det helt enkelt inte. Haha, jag älskar det!

Imorgon är sista dagen på den här jobbiga veckan. Ska bli sjukt nice med helg! Utgång med brudarna blir det och den hemliga presenten till våran lilla vän E ska köpas också. Är peppad för alltihoppa. Nu ska jag hoppa in i duschen,
Hope you enjoyed!

Loooove
Partylicious


MVG-barn...

...Det är jag det. Vi hade alla dataprov idag som ni kanske redan vet. Jag fick då MVG, wei stolt.
Men tydligen ser jag rätt dum i huvet ut, i alla fall om jag ska tolka det som en kille sa bakom min rygg som jag hörde.
Aja, han fick inte ens G, så tji fick han.

Vet dock inte vad alla andra på bloggen fick. Det kanske kommer upp, vem vet.

Men om vi ska återgå till mig dag så hade jag även Spanskaprov, vilket gick helt okey. Hoppas på ett VG men det kommer säkert gå åt skogen med det. Alltid när det känns som att det gick bra så funkade typ inget.
Vi håller tummarna för mig!

Jag satt uppe till halv 3 inatt för att se "Ett Öga Rött" eftersom jag inte hade läst klart boken som vi diskuterade idag. Det var ju väldigt nödvändigt eftersom jag sa ca 3 ord.

//ShakeChic

Shopaholic?

Äntligen har jag pluggat klart, okej inte för att jag kan mer nu än vad jag kunde innan jag ens började plugga idag. Men det känns ändå okej nu eftersom att jag vet att jag har pluggat. Dock blir det ett G. Fan. Men det är iallafall bättre än IG om man säger så.

För att bryta och byta ämneskrets kan jag ju meddela att jag har hittat en hel del grejer som jag trånar efter. Pengar sökes! Här kommer iallafall några utav mina favoriter som jag hittat.

  

Dessa söta klänningar kommer från asos.com.



Även dessa skönheter kommer från asos.com



Skorna här kommer från H&M och ellos



Dessa väskor kommer bla. från H&M

Så, nu var det tydligen dags att krypa till kojs.
Bootylicicous

Today, Idag

Ja nu sitter man här med skolböckerna och pennan i högsta hugg. Har spanskaprov, dataprov och en bokdiskussion imorgon så har fullt schema idag. Dessutom ska jag på träning ikväll. Kan tyvär inte skippa den eftersom jag inte gick på träningen igår. Jag spelar innebandy för den som undrar.

För att sammanfatta dagen med ett ord säger jag, rolig. Min och parallelklassen kollade på en film om hedersmord och dylikt. Den var skitbra faktiskt, ville gråta men kunde inte hehe.
Sedan började min grupp (grupparbete) skriva en enkät som vi sedan gick runt och bad folk skriva i. Till slut var det bara jag och Frida som gick runt, vi blev klara precis kl 4, då vi egentligen slutar. Jag älskar att gå runt och fråga folk saker, vet inte riktigt varför though. Men måste ju erkänna att min charm gjorde ju halva jobbet (hehe), blev erbjuden kramar, nummer och annat, haha det var kul.

Nej nu ska jag återgå till pluggandet, måste bli klar snart. Vill inte sitta här mitt i natten och plugga, usch usch.


Ciao lovers

//ShakeChic

Sommar ångest?

Eftersom jag ska plugga så fastnar jag hära istället, blir alltid så borde inte loggat in överhuvud taget haha
sitter och kollar runt på google..  för om man tänker efter är det endast runt 3-4 månader innan sommaren skuttar in längtar grymt mycket till det såklart, men så kommer det dära, oj då man ska gå utan leggins & dags att kolla på bikini? Visst är jag inte onöjd med min kropp och dör men känner mig inte alls redo för att slita av dem och springa på stranden! Skulle bara vilja känna mig lite fastare haha, men vem orkar äta värsta nyttigt liksom?
Inte är jag någon sådan iaf, därför har jag bestämt mig för att jag måste skriva vad jag äter på bloggen
ingen aning om det kommer vara någon metod som fungerar men pallar inte skriva upp i någon bok,
Så idag är jag redan liten tjockis, för mina föräldrar kommer hem sånt & de bestämde sig då att köpa donken hem haha, men imorgon ska vi träna :) så det kompenserar lite!

Ska annars försöka bli lite duktigare oxå inte sitta för mycket framför Tv:n och göra mina läxor,
det är enklare att säga än att göra dåra,
Måste oxå säga att den 13:e fyller en kompis till oss år ! Elin heter hon, påminn mig att jag måste gratta & även måste ni göra det! Hon ska ha tjejmiddag nu på lördag redan för då är hon ensam hemma, och vi har världens bästa present, tyvärr kan jag ju inte avslöja det hära, men efter hon fått den ska vi på en gång visa :)

Nu ska jag oxå plugga, helt otroligt tråkigt !

// The Boytoy

It's just a dream

Bootylicious hälsar er välkommna till denna underbara (?) vinterdag. Spanskaprov imorgon, inte det roligaste att sitta och plugga hela dagen som en dåre för att få ett jävla VG på provet. Men det är väl sådant man får ta I guess. Jag har ändå väldigt roligt här framför datorn hemma, ja jag är hemma. Precis som Boytoy är, jag sitter faktiskt hellre och pluggar sönder än att vara i skolan och jobba om heder. Tyvärr. Nu lät det lite som att mitt största intresse är att plugga men så är inte fallet.

Jag sitter och sjunger, ja jag älskar det. Det vet nog redan många, eller ja de som känner mig gör antagligen det. Jag och två tjejer i andra SMBE-klassen ska försöka att spela in någon/några låtar innan sommaren. Vi har ett stort, eller ja två stora problem dock. För det första har vi knappt någon tid och för det andra, Vart finns det instrumental/karaokelåtar?! Om det är någon som vet så uppskattas det om ni skriver en kommentar där det står något förslag på vart låtar finns. En låt som jag vet att jag vill sjunga är Hallelujah, klassiker + att jag (m.fl) redan har sjungit den en gång. Underbart. Med risk för att låta ännu mer udda så byter jag ämne till helg.

Jag längtar också väldigt mycket till helgen (precis som Boytoy), fyfan vad kul vi ska ha tjejer! Jag har inte heller någon aning om vilket ställe som blir roligast eller vart vi ska dra, vi tar oss dit vi känner för helt enkelt. Jag ska även försöka att vara lite extra trevligt the mother in the house så jag förhoppningsvis får ha förkrök här hemma hos moi.

Nej nu har jag verkligen inte tid att skriva mer, måste plugga, plugga och plugga lite till.

CAREFACE
Bootylicious

Looking in the mirror

Här sitter man vid ett tiden med en tallrik makaroner & korv framför mig som lunch haha
bestämde mig redan igår för att skita i skolan, usch vi har indelas i nya basgrupper vilket är så dåligt!
Får jobba med människor jag inte vill & dessutom har vi prov imorn som jag tänkte börja plugga på

Längtar redan till helgen såå mycket! direkt efter skolan på fredag ska jag träffa en av mina bästa kompisar
( hon är inte med i bloggen, men hon är singel  ;) kan lägga in en bild senare så får ni se vilken heting hon är)
Efter det ska vi kanske hem till bootylicious och föra får se, men iaf ska vi ut senare MEN vi har ett problem
dt är så att två fester krockar, antingen ska vi till en i huddinge eller en i visättra hm.. båda fyller 18 så antar att
båda kmr bli kul! behöver hjälp? haha

Vill helst inte visa vem jag är ännu, men kunde inte hålla mig att inte lägga in en bild,
slutar med en som inte avslöjar så mycket vem jag är, haha men iaf voila !



// The Boytoy

Gammal hederlig bild

Jag kan inte fatta att man kan vara såhär snygg som jag är på den här bilden
(observera att jag inte använder glasögon now a days, även ironin i det jag skrev)



Bootylicious

The Boytoy

Hallå där ! här kommer bloggaren nummer tre dåra, om ni märkt har vi speciella namn
som vi försökt relatera lite till oss själva, då kanske ni ba what?
vafan menar hon med det haha, vet inte själv hur jag ska förklara riktigt,
men om vi ska utgå lite från vad mina vänner skulle säga så blire lite såhär:
 När man är på fest är det första jag tittar efter om det finns snygga killar haha
och om det inte finns, blir jag irreterad och klagar på det 24/7 !
Ett av mina ämnen jag pratar mest om kan ni ju gissa var det är ?
Också har jag hört att jag är lite av en player, eller vet inte hur jag ska uttrycka det, men ni förstår!
Det är nog för jag har svårt med förhållande, rättare sagt jag har aldrig haft något seriöst sådant
och till och med aldrig varit riktigt kär, bara liite men det var ju bara att ge upp eftersom hans flyg
skulle åka till ett helt annat land ;) Även så är det roligt att hålla på med olika på fester, tihi

Nu blev det väldigt mycket om mitt lilla namn här känner jag, ska väll följa bootylicious och beskriva lite
om mig själv jag anses nog som en oftast glad & sprallig tjej som skrattar mycket och väldigt speciellt!
En pratkvarn kanske någon skulle kunna klämma ur sig ibland, haha
Intressen låter så tråkigt men jag antar att jag ger mig in lite på det oxå, såklart är det mina underbara
vänner som tar upp ungefär allting & då vad man gör med dem som tex. festar, shoppar & tränar,
japp jag är duktigt och går på friskis & svettis, även fast det är svårt att få tid eftersom skolan tar allt för mycket plats :O
men ska inte hoppa över att många av mina konversationer handlar om... mat ! faktiskt, jag antar för
att det är gott och roligt att prata om, så många av våra samtal kretsar kring det oxå för vi alltid äter korv hemma, jag lovar minst 4 ggr/vecka helt sjukt!
Men iaf det var lite om mig & snart kommer det antagligen komma upp lite bilder på oss, ser verkligen fram emot
när den här bloggen fått lite färg, även fast jag inte har någon kunskap om hur man gör !
Hoppas ni kommer kommentera mycket, det blir vi jätte glada av :D

Boytoy                                                                                                                                                     


Aloha people

Hejsan alla nuvarande läsare, som förhoppningsvis kmr bli Xgånger så många.
Jag är en av de 5 snygga singlarna som lever livet här ute i förorten. ShakeChic är mitt namn. Det passar mig rätt bra eftersom folk säger att jag är en talang på att Shaka tydligen. Jag vågar inte själv kolla mig i spegeln samtidigt som jag gör det så jag får lita på allt folk.
Jag har varit singel ett bra tag nu och är rätt trött på det. Even though man får så mkt egen tid och allt så blir det rätt trist efter ett tag.

Som Bootylicious skrev i förra inlägget är vi inte 100 på vad denna bloggen kommer att innehålla, men förhoppningsvis kommer det underhålla er. Men det garanteras information om våra singelliv och vad vi gör för att fortsätta/sluta vara singlar. Som de flesta nog förstår, så fokuserar vi i alla fall på hur livet som singel är.

Jag är även den i gänget som ska göra headern and maybe even the design. Den är på gång men det är rätt mycket i skolan just nu så har inte haft tid. Japp, vi går i skolan, i gymnasiet. Vi alla går samma linje fast i olika klasser and that's pretty awesome.

Cya Duuude

//ShakeChic

The Bootylicious

Hej, hallå, tjena. Hur ska man börja det första inlägget på denna (snart) mycket väl godkända blogg?  Det fick bli någon slags blandning av det hela. Jag är iallafall en utav de fem tjejer som har startat denna (återigen snart) snygga singelbloggen, a.k.a Bootylicious. Ja namnet säger sig självt. Vad kommer vi skriva om, finns det säkert någon som undrar. Vet vi det ens själva? Nej. Vi skriver antagligen om hur livet som singel är, om vad vi kommer att göra/har gjort osv. Så, enjoy!

Jag kan ju börja med att presentera mig själv litegrann.
Mitt bloggnamn står redan klart och tydligt, det vanliga kan man senare lista ut rätt så enkelt.
Jag är väl en glad tjej som försöker (trots att det inte går alla gånger) att tänka positivt på saker, som
älskar att träffa nytt spännande folk och precis som bloggen går ut på är singel. Nybliven singel är
jag också, så jag är ganska ny med hela det här singellivet. Trots att bilder på mig må vara blonda så är
jag i själva verket nu totally brunett, and that's how it's gonna be.
Kläder, skor, väskor och allt annat som kan köpas för pengar (tänk inom rimliga gränser nu) är några av de saker som tilltalar mig haha.

Tänkte faktiskt skriva ett till inlägg alldeles efter det här, för att visa lite om vad jag gillar för
materiella ting.

So long suckers!
Bootylicious


RSS 2.0